18 Nisan 2024

YAPACAK BİRŞEY YOKMUŞ!

  • PDF

TBMM’ye sık sık verdiği soru önergeleri ile ile dikkat çeken CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel verdiği soru önergelerine bir yenisini daha ekledi. Milletvekili Dr. Adıgüzel Ordu-Giresun Havalimanı’nda yaşanan uçuş iptalleri ve yüksek bilet fiyatlarını meclis gündemine taşıdı.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Ulaştırma Bakanı Cahit Turan’a verdiği önerge ile Ordu Giresun Havalimanı’nda yaşanan uçuş iptalleri ve yüksek bilet fiyatlarını sordu. Bakan Turan’dan yanıt gecikmedi ancak Adıgüzel’in Ordu kamuoyu adına sorduğu sorunun yanıtı şaşkınlık yarattı.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel’in Ordu-Giresun Havalimanında yaşanan uçuş iptalleri ve bilet fiyatlarının yüksek olmasının nedenleri ile ilgili soru önergesine Ulaştırma Bakanı Cahit Turan “bizim yapacağımız bir şey yok” mahiyetinde cevaplar verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Dr. Adıgüzel; “10 yıl önce uçak bileti fiyatlarını düşürmekle övünen iktidar şimdi fiyatlar yükseldikçe “piyasa koşulları belirliyor bizimle ilgisi yok” diyor. Oysa Bakanlığın işi ulaştırmada politika belirlemek ve vatandaşın ucuz ve kaliteli ulaştırma hizmetine kavuşmasını sağlamaktır” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde