29 Mart 2024

Kurtulmuş; “Fatsa’da projelerle destan yazacağız”

  • PDF
Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş; “Fatsa’ya yapılacak olan projelerin arkasında bende varım, Hilmi beyde var, Cumhurbaşkanımızda var!”
Kurtulmuş, Fatsa Plevne Meydanında gerçek-leştirilen mitingde Fatsalılara hitap ederek partisinin Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar’a ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler’e destek istedi.
16 Mart Cumartesi günü ilçemiz Plevne Meydanında yoğun bir kalabalığa hitap eden Numan Kurtulmuş, İbrahim Etem Kibar’ın projelerinin arkasında olduğunu söyleyerek Fatsalılara söz vermeyi ihmal etmedi.
“İbrahim Etem Kibar insan ilişkilerinde çok iyi, onun da ötesinde Ziraat Odası’nda çok ciddi tecrübe kazanmış olan bir arkadaşımız. Fatsa’yı biliyor, Fatsalıların durumunu biliyor, inşallah çok başarılı olacak, Fatsa İbrahim Etem Kibar’a sonuna kadar sahip çıkacak” diyen Numan Kurtulmuş, Kibar’ın tüm projelerinin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olmasını dilediği Mehmet Hilmi Güler’den geri dönmeyeceğini belirtti. Olası bir aksilik durumunda kendisinin telafi edeceğini sözlerine ekledi. Bizim arkamızda Sayın Cumhurbaşkanımız var diyerek tüm Fatsalıların oylarına talip olduklarını söyledi.
Numan Kurtulmuş sözlerine şöyle devam etti.
“Karşımızda 4 parti var, her biri de ayrı telden çalıyor!”
“Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak müşterek bir ittifakın içerisindeyiz. Bu ittifak bir yasa dışı ittifakı, bir hesap kitap ittifakı değildir. Bu ittifak 15 Temmuz gecesi “Ya Allah Bismillah Allah-ü Ekber” diyerek tanklara karşı, uçaklara karşı, helikopterlere karşı, yan yana durarak kuruldu. Bu ittifak gönüllere yerleşti.  Mili meselelerde ortak hareket ediyoruz. Ancak karşınızda da ittifak var. 4 parti var, her biri de ayrı telden çalıyor.
“Biz sandıklardan çıkan kararı, her şeyin üstünde gören bir partiyiz”
Türkiye’nin her yerinde Belediye Başkanı seçiyoruz. Ordu’da 20’de 20 yapıyoruz inşallah. Belediye başkanlığını seçmek kadar önemli bir karar daha var. Türkiye büyük ve güçlü bir ülke olma istikametinde yola da devam edecek Allah’ın izniyle. Bu millet 31 Mart’ta bu kararı verecek. Kararınız şimdiler olumlu olsun. Biz sandıklardan çıkan kararı, her şeyin üstünde gören bir partiyiz. Ben hayatımda milletin gücünden başka bir güç kabul etmedim. İnşallah bu sandıklarda da milletimiz ne düşünüyorsa o olacaktır. Bizim için siyaset insanların gönlünü kazanmaktır.
“Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte yol yürümeye hazır mıyız?”
31 Mart akşamına kadar canla, başla çalışmaya, sokak sokak kapı kapı bütün Fatsalı kardeşlerimize, Hilmi Güler için, İbrahim Etem Kibar için oy istemeye hazır mıyız? Cumhur ittifakı ve Ak Parti için, 31 Mart’ta Türkiye’ye, yeni Türkiye istikametinde nefes aldırmaya, yol aldırtmaya, herhangi şartlar atında haktan, adaletten, haklıdan yana olmaya hazır mıyız? Türkiye lideri, dünya mazlumlarının lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durmaya, Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte yol yürümeye hep beraber hazır mıyız?” dedikten sonra Amerika’ya da gönderme yapmayı unutmadı.
“PKK VE PYD ile mücadele ettiğimiz için S400’leri vermek istemiyorlar”
“Amerika diyor ki, S400’leri alamazsın. Olayın öncesi var. Türkiye olarak hatırlayın, Kilis bombalanıyor, sınır kentlerimiz bombalanıyor. Sınır dışından atılan füzelerle Türkiye bombalanıyor. Benim kendimi korumam lazım. Patriotları vermem diyor. Niye vermez çünkü dilinin altında bir bakla var, onu söyleyemiyor. Sen PKK ile PYD ile mücadele ediyorsun, onun için ben sana veremiyorum diyemiyor. Senato diyor bir şey diyor patriotları veremiyor. Peki, o zaman ben Rusya’dan alayım, kendi savunma ihtiyacımı karşılayayım. Ruslardan da alamazsın, ambargo koyarım diyor. Kusura bakma sen Amerika’ysan biz de Türkiye’yiz. Biz de sizin bu blöfleriniz ile kendimize yön vermeyiz. Şu istikrar devam etsin Türkiye’nin bu gidişatı devam etsin, Allah’ın izniyle bu Türkiye ele güne muhtaç olmadan kendi savunma sistemlerini de kuracak, milli olarak da bunları üretecektir” dedi.
“İri olacağız, diri olacağız, Ordu’da ve Fatsa’da destan yazacağız”
Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar’da mitingde bir konuşma yaparak Numan Kurtulmuş’a destek ve ziyaretleri kapsamında teşekkür etti. Kibar başladığı konuşmasını; “Gönüllere dokunan, gönül belediyeciliği hizmet anlayışı ile birlikte mutlu olacağımız insan olmanın hazzını ve onurunu eksiksiz bir şekilde yaşayacağımız bir Fatsa kurmayı hayal ediyoruz. Herkesin katkıda bulunacağı birlikte yöneteceğimiz bir belediyecilik anlayışı inşa etme kararındayız. Deneyimlerimizle, birikimlerimizle, birlikteliğimizle, geçmişte yaşananlardan elde edilen tüm değerlerimizle tek yumruk olacağız. İri olacağız, diri olacağız, Ordu’da ve Fatsa’da destan yazacağız. 31 Mart’ta değerli hemşerilerimizin teveccühü ile sandıktan daha güçlü ve daha muhkem çıkacağımıza inancım tamdır. Ben Fatsa halkına inanıyorum, ben Fatsa halkına güveniyorum” sözleri ile tamamladı.
Ayrıca Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, Numan Kurtulmuş’un konuşmalarını, işitme engellilere tercümanlık yaparak aktardı. Kibar’ın işaret dilini çok iyi bilmesi, engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini sevindirdi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde