28 Mart 2024

Özel Beşinci Mevsim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yöneticileri, Öğretmenleri, Öğrencileri ile Öğrenci Aileleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel AVCI’yı Ziyaret Etti

  • PDF

bes11-12-20133 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Özel Beşinci Mevsim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve öğrenci aileleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı’yı makamında ziyaret etti.

Rehabilitasyon merkezine gelen öğrencilerin ailelerinin sorunlarından bahseden Özel Beşinci Mevsim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yönetici ve öğretmenleri, eğitimde karşılaşılan sorunların ortadan kalkması için özel okullar ile resmi okulların kaynaşması gerektiğini belirttiler.

Bu kurumlarımıza gelen öğrencilerin hepimiz için özel olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı, sorunları olduğunda her zaman yanına rahatça gelebileceklerini ve her konuda kendilerine yardımcı olmaya çalışacağını söyledi.

Müdür Avcı, merkeze gelen öğrencilerin eğitim sürecine yardımcı olmak için rehabilitasyon merkezleri ile resmi okullar arasında ziyaretler gerçekleştirerek öğrencilerin kaynaşmasını sağlamaya çalışacağız dedi.besn11-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde