29 Mart 2024

Üzerinden Kamyon Geçen Yaşlı Kadın vefat etti

  • PDF

kamyon17-4-2013Karşıdan karşıya geçmeye çalışan 83 yaşındaki Ayşe Ceylan, yoldan geçen kamyonun çarpması sonucu ağır yaralandı.
Ayşe Ceylan'ın üzerinden geçtikten sonra arkadan bağıranların sesine duran 52 K 4948 plakalı kamyon şoförü Sezgin Ç. de gördüklerine inanamadı. İlk önce kalkmaya çalışan Ayşe nine, bu denemesini bir kaç kez tekrarladı. Ancak kan kaybından bitkin düşen yaşlı ninenin yüzünden ne bir acı ne de kazanın vehameti okunuyordu. Sadece kalkmak ve karşıya geçmek istiyordu. Bu sesiz çırpınışların ardından hemen olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin yardımı ile Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ayşe Ceylan vefat etti.
Kamyon Şoförü: “Fark Etmedim”
Bu arada Ayşe teyzenin ezilmesine sebep olan kamyon şoförü Sezgin Ç., "Fark etmedim, zaten ışıklara yanaşmış ve yavaşlamıştım. Sanki bir taş parçasının üstünden geçmişim gibi bir durum oldu. Sonra bağrışmalardan sonra fark ettim. Üzgünüm" dedi.
Kazadan sonra kamyon trafik ekipleri tarafından çekilirken, sürücüsü Sezgin Ç. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.kamyon-17-4-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde